TV Schedule for April 26th – April 28th

Open Print Version   

Saturday, April 26th

8am (ET)
Approx. 1 hr. 16 min.
"Citizen Explorer: The Life of Zebulon Pike"
Jared Orsi
11am (ET)
Approx. 1 hr. 2 min.
"The Israeli Solution: A One-State Plan for Peace in the Middle East"
Caroline Glick
12pm (ET)
Approx. 1 hr. 3 min.
2014 Los Angeles Times Festival of Books - Panel: "The Realities of War"
Janet Burroway; David Finkel; David Morris
1pm (ET)
Approx. 1 hr. 3 min.
2014 Los Angeles Times Festival of Books: Panel on Feminism
Nancy Cohen; M.G. Lord; Myra MacPherson
2pm (ET)
Approx. 1 hr. 1 min.
2014 Los Angeles Times Festival of Books - Panel: "The Truth Will Out: Getting the Story"
Annie Jacobsen; Scott Johnson; Walter Kirn; Deanne Stillman
7:45pm (ET)
Approx. 53 min.
"The Harlem Hellfighters"
Max Brooks
8:45pm (ET)
Approx. 1 hr. 15 min.
"Dear Reader: The Unauthorized Autobiography of Kim Jong Il"
Michael Malice

Sunday, April 27th

12am (ET)
Approx. 1 hr. 3 min.
2014 Los Angeles Times Festival of Books - Panel: "The Realities of War"
Janet Burroway; David Finkel; David Morris
1am (ET)
Approx. 1 hr. 3 min.
2014 Los Angeles Times Festival of Books: Panel on Feminism
Nancy Cohen; M.G. Lord; Myra MacPherson
2am (ET)
Approx. 1 hr. 1 min.
2014 Los Angeles Times Festival of Books - Panel: "The Truth Will Out: Getting the Story"
Annie Jacobsen; Scott Johnson; Walter Kirn; Deanne Stillman
3:15am (ET)
Approx. 1 hr. 2 min.
"Falling in Love with America Again"
Jim DeMint
4:15am (ET)
Approx. 1 hr. 14 min.
"The Eternal Nazi: From Mauthausen to Cairo, the Relentless Pursuit of SS Doctor Aribert Heim"
Nicholas Kulish; Souad Mekhennet
6:45am (ET)
Approx. 1 hr. 12 min.
"Machine Made: Tammany Hall and the Creation of Modern American Politics"
Terry Golway
9:45am (ET)
Approx. 47 min.
"The Story of the Jews: Finding the Words 1000 BC - 1492 AD"
Simon Schama
1pm (ET)
Approx. 1 hr. 3 min.
2014 Los Angeles Times Festival of Books: Panel on Finance
Anat Admati; Helaine Olen; Nomi Prins
2pm (ET)
Approx. 59 min.
2014 Los Angeles Times Festival of Books: World Politics Panel
Joseph Cirincione; Jerrold Green; Greg Treverton
4:45pm (ET)
Approx. 1 hr. 38 min.
"Warlords, Strongman Governors, and the State in Afghanistan"
Dipali Mukhopadhyay
6:30pm (ET)
Approx. 56 min.
Books on Russia
Multiple Authors